Σε σημερινή συνεδρίασή του, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.) ενέκρινε το σχεδιασμό για την ίδρυση Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Σύμφωνα με την εισήγηση, στην Αναπτυξιακή Τράπεζα θα ενταχθούν το Τ.Π. & Δανείων, το Ε.Τ.Ε.ΑΝ., ενδεχομένως δε και άλλοι κυβερνητικοί Φορείς με χρηματοδοτικές λειτουργίες.
Με ευθύνη της Ομάδας Χρηματοπιστωτικού Τομέα του Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, το σχέδιο θα τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση, στο πλαίσιο της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει απόψεις και προτάσεις με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.
Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis
2 εβδομάδες πριν
Για τον Αλέκο Φλαμπουράρη
dragasakis.gr
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
3 εβδομάδες πριν
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 μήνες πριν
«Η κοινωνική Αριστερά υπάρχει & αναζητά αξιόπιστη εκπροσώπηση σε ένα περιβάλλον οικονομικής πίεσης, θυμού & μεγάλης δυσπιστίας»
dragasakis.gr
Ραδιοφωνική συνέντευξη στον 102FM της ΕΡΤ3, στην εκπομπή «Πανόραμα Επικαιρότητας» με τους Αλέξανδρο Τριανταφυλ...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 μήνες πριν
102FM - ERT εcho
www.ertecho.gr
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εμπόρων Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου «Αγορά Ιστορικού Κέντρου» Δημήτρης Γκούμα...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
5 μήνες πριν
Η εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα: Μια κρίσιμη καμπή για Ελλάδα και Ευρώπη
dragasakis.gr
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
Latest Twetter Feeds
Could not authenticate you.
Newsletter