«Η ΝΔ φοβάται και γι’ αυτό κάνει καμπάνια ψεμάτων»

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

To βίντεο της συζήτησης

 

Σημεία από τη συνέντευξη

* Ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε μια προσωπική άποψη, διαφορετική από τη συλλογική θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και σε λάθος χρόνο. Δεν «έκλεψε» όμως, δεν εμπορεύτηκε κόκκινα δάνεια ως βουλευτής, δεν παρακολουθούσε παράνομα πολίτες. Και στη συνέχεια έδειξε ευιθιξία που σπανίζει.

* Η ΝΔ φοβάται και γι’ αυτό έχει επιστρατεύσει στην προεκλογική περίοδο μια καμπάνια ψεύδους, συκοφαντίας και fake news.

* Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας προγραμματικής συμφωνίας και μακράς πνοής δεν είναι κάποια «εξυπηρέτηση» προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απάντηση διεξόδου στις μεγάλες ανάγκες της κοινωνίας.

 

Για την ανασύνθεση της Αριστεράς | Άρθρο στις «Παρεμβάσεις» της εφημερίδας «Η εποχή» ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Φανή Πετραλιά. Η Φανή προσωποποίησε με έναν σπάνιο τρόπο τη σύζευξη της χειραφετημένης γυναίκας, της ενεργής διαννοούμενης, της μαχητικής δημοσιογράφου & της ακάματης συνδικαλίστριας. Παιδί μιας εποχής που παρά τις δυσκολίες της ευνοούσε το ταίριασμα του λογισμού με τ' όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο, η Φανή Πετραλιά ήταν πρότυπο & σημείο αναφοράς. Θα τη θυμόμαστε ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Η σκέψη μας στους αγαπημένους της ανθρώπους. ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 1
10557, Αθήνα

e-mail
ydragasakis@parliament.gr