Με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Δυτική Αθήνα για την προοδευτική αλλαγή

Οι ερχόμενες εκλογές είναι από τις πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών.

Διακυβεύεται το αν ως κοινωνία θα προχωρήσουμε σ’ έναν δρόμο με δημοκρατικό έλεγχο και λογοδοσία όσων ασκούν εξουσία, με συνοχή και μείωση των ανισοτήτων, με βιώσιμη ανάπτυξη και αναβάθμιση της θέσης των εργαζόμενων. Ή αν θα εδραιωθεί στην Ελλάδα ένα καθεστώς υπονόμευσης των δημοκρατικών κατακτήσεων, καταπάτησης του Κράτους Δικαίου, προκλητικής εύνοιας των ισχυρών και οικονομικής άνθησης των λίγων.

Στο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του Αλέξη Τσίπρα για συστράτευση όλων στον αγώνα για διέξοδο από τη σημερινή συνθήκη δηλώνω «παρών» από την εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δυτικής Αθήνας, με εμπιστοσύνη στην κοινωνική δυναμική που διαμορφώνεται, με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση για την προοδευτική αλλαγή.

~ Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από έναν #ΣΥΡΙΖΑΠΣ που & ακούει τα «θέλω» της αλλά & τα μετασχηματίζει σε συνεκτικό σχέδιο & εφαρμόσιμες πολιτικές. Για να κερδίσει αξιοπιστία ως κυβερνητικό κόμμα μαζί με την πολιτική του «τι» χρειάζεται & μια πολιτική του «πώς» θα γίνουν όσα προτείνει.~ Ο #ΣΥΡΙΖΑΠΣ πρέπει να αλλάξει πολλά αλλά δεν πρέπει να αλλάξει ράγες. Όπου η Αριστερά θέλησε να υπάρξει απλώς ως μια κιβωτός της αριστερής παράδοσης στην καλύτερη περίπτωση έμεινε στάσιμη, αλλά & όπου επέλεξε να φύγει δήθεν μπροστά με πρότυπο κόμματα όπως το δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ διαλύθηκε. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί κάνει θαύματα αν στηριχτεί στις δικές του σημαντικές επιτυχίες, αν διορθώσει τα δικά του λάθη & υπερβεί τις δικές του αδυναμίες, αν αξιοποιήσει δημιουργικά & μετατρέψει σε μαθήματα για το μέλλον τη δίκη του σπάνια, αν όχι μοναδική διεθνώς, εμπειρία.* «Ποιον ΣΥΡΙΖΑ» - Σημερινό άρθρο στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

2 μήνες πριν

Φωτογραφία εξωφύλλου του χρήστη Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
«Ούτε ώρα για χάσιμο» για τον #ΣΥΡΙΖΑΠΣ | Στην Η Εφημερίδα των Συντακτών που κυκλοφορεί σήμερα ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μέγαρο Βουλής
10021, Αθήνα

τηλ (+30) 210 – 370 7299
(+30) 210 – 370 7972

e-mail
ydragasakis@parliament.gr