Με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Δυτική Αθήνα για την προοδευτική αλλαγή

Οι ερχόμενες εκλογές είναι από τις πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών.

Διακυβεύεται το αν ως κοινωνία θα προχωρήσουμε σ’ έναν δρόμο με δημοκρατικό έλεγχο και λογοδοσία όσων ασκούν εξουσία, με συνοχή και μείωση των ανισοτήτων, με βιώσιμη ανάπτυξη και αναβάθμιση της θέσης των εργαζόμενων. Ή αν θα εδραιωθεί στην Ελλάδα ένα καθεστώς υπονόμευσης των δημοκρατικών κατακτήσεων, καταπάτησης του Κράτους Δικαίου, προκλητικής εύνοιας των ισχυρών και οικονομικής άνθησης των λίγων.

Στο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του Αλέξη Τσίπρα για συστράτευση όλων στον αγώνα για διέξοδο από τη σημερινή συνθήκη δηλώνω «παρών» από την εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δυτικής Αθήνας, με εμπιστοσύνη στην κοινωνική δυναμική που διαμορφώνεται, με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση για την προοδευτική αλλαγή.

Για την ανασύνθεση της Αριστεράς | Άρθρο στις «Παρεμβάσεις» της εφημερίδας «Η εποχή» ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Φανή Πετραλιά. Η Φανή προσωποποίησε με έναν σπάνιο τρόπο τη σύζευξη της χειραφετημένης γυναίκας, της ενεργής διαννοούμενης, της μαχητικής δημοσιογράφου & της ακάματης συνδικαλίστριας. Παιδί μιας εποχής που παρά τις δυσκολίες της ευνοούσε το ταίριασμα του λογισμού με τ' όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο, η Φανή Πετραλιά ήταν πρότυπο & σημείο αναφοράς. Θα τη θυμόμαστε ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Η σκέψη μας στους αγαπημένους της ανθρώπους. ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 1
10557, Αθήνα

e-mail
ydragasakis@parliament.gr