Συνήλθε σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν:
-Οι διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, με εισήγηση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου. Ο υπουργός ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα η Επιτροπή για τη Μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Συστήματος θα παραδώσει το πόρισμά της και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση με στόχο το σχετικό νομοσχέδιο να κατατεθεί στη Βουλή εντός του Νοεμβρίου.
-Η αναγκαία προετοιμασία για την επέκταση της υγειονομικής κάλυψης στους ανασφάλιστους πολίτες, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού. Με δεδομένη την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να προωθήσει τη θέσπιση και εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, προχωρούν οι τεχνικές επεξεργασίες από τα συναρμόδια υπουργεία.
Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis
1 εβδομάδα πριν
Άρθρο του Γιάννη Δραγασάκη στο Nonpapers.gr: Το τέλος της εύθραυστης κανονικότητας
www.google.com
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 εβδομάδες πριν
Αριστερή διακυβέρνηση: Από τα όρια της διαχείρισης στην αναγκαία μετασχηματιστική πολιτική
dragasakis.gr
Ομιλία στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Ξανθού Το κόκκινο νήμα. Υγεία -κοινωνία - πολιτική (εκδόσεις Θεμ...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 εβδομάδες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 εβδομάδες πριν
Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή
Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος την κοινοποίησε μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε ποιος μπορεί ν...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
3 εβδομάδες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
Latest Twetter Feeds
Could not authenticate you.
Newsletter