Συνέντευξη Γ. Δραγασάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9,84″_Δελτίο Τύπου του σταθμού και ηχητικό της συνέντευξης

Ο Γ. Δραγασάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΑΘΗΝΑ 9,84” fm

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δραγασάκης, μίλησε την Κυριακή 26 Μαΐου στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στην εκπομπή «Μην πυροβολείτε την πολιτική», με τον Βασίλη Πάικο.

 

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ήταν η βίαιη επίθεσή του στο ίδιο το προεδρείο. Δηλαδή, έλεγε σε μένα “κάτσε κάτω ρε”. Αυτό ήταν το θέμα που έφερε στην επιφάνεια το ζήτημα των πειθαρχικών μέτρων… Δεν άκουγε και επειδή αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά ή έπρεπε να αποδεχθώ  έναν ευτελισμό του προεδρείου ή να προβώ σε κάποιες ενέργειες…

Γίνονται και ίσως γίνουν και άλλα ,διότι για πρώτη φορά έχουμε μέσα στη Βουλή ένα κόμμα, το οποίο είναι εκεί για να την πολεμάει. Το έχουν δηλώσει δημόσια ότι δεν τους ενδιαφέρει να είναι βουλευτές. Είναι βουλευτές για να έχουν τα προνόμια, για παράδειγμα την οπλοφορία πιο εύκολα, να μην μπορούν να τους συλλάβουν με αυτόφωρο. Αυτά είναι λόγια δικά τους. Επομένως, δεν είναι συνήθης κατάσταση και με αυτή την έννοια το ερώτημα είναι αν τα μέσα της Δημοκρατίας θα τα χρησιμοποιήσουμε εμείς ή θα τα χαρίσουμε σε αυτούς».

 

 

* Για το ζήτημα της οπλοφορίας: 

 

 

«Δεν είμαι βέβαιος ότι αντιμετωπίζεται, γιατί εδώ έχουμε μπλέξει σε μια κατάσταση. Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν υπάρχει θέμα οπλοφορίας και επιδεικτικής μάλιστα, μέσα στο κοινοβούλιο και πρέπει να πω ότι προβληματιζόμαστε διότι πέραν της  όποιας ρύθμισης, σκεφτόμαστε και συζητούμε και με νομικούς , προκειμένου να δούμε τι άλλα μέτρα μπορούν να ληφθούν..

Η απαγόρευση του προέδρου υπάρχει, απλώς υπάρχει και το εξής θέμα, ότι μέσα στη Βουλή δεν επιτρέπεται η σωματική έρευνα βουλευτή, αλλά αυτά είναι τεχνικά ζητήματα. Η ουσία είναι ότι πρέπει να υπάρξει ένα κλίμα, ότι κάποια πράγματα δεν επιτρέπονται. Κουμπούρια μέσα στη Βουλή; Πού είμαστε; Διαπίστωσα και ένα κλίμα που λέει “μη μιλάτε, μην τους ενοχλείτε, μην τους προκαλείτε”. Μα, το ενδιαφέρον μας ήταν που έφερε τη Χρυσή Αυγή ως εδώ ή η αδιαφορία μας; Με δημοκρατικό τρόπο πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα μέσα».

 

 

* Για την οικονομία:

 

 

«Υπάρχει παγκοσμίως μια υπερρευστότητα και ένα κλίμα κερδοσκοπικού πυρετού, όπου αυτή την εποχή αγοράζονται τα πάντα. Έτσι αγοράζονται και ελληνικά ομόλογα, τα οποία είναι λίγα και εν πάση περιπτώσει, δημιουργούνται κάποια θέματα, τα οποία εάν μεν ήταν διαρκή και γνήσια, θα έλεγε κανείς ότι είναι θετικά. Επειδή όμως έχουν μια διάσταση φούσκας, μπορεί αυτό το πράγμα να ξεφουσκώσει απότομα, οπότε να έχουμε και πισωγύρισμα, όχι μόνο να μην έχουμε βελτίωση δηλαδή. Από την μια πλευρά δεν αποκλείουμε  αρνητική παλινδρόμηση, εάν οι προσδοκίες που έχουν οικοδομηθεί για μετά τις γερμανικές εκλογές δεν επιβεβαιωθούν. Από την άλλη μεριά, το καλύτερο σενάριο που διαγράφεται  με την ακολουθούμενη πολιτική, είναι στην ιδανικότερη των περιπτώσεων να οδηγηθούμε  σε μία φάση στασιμότητας, με εξαιρετικά υψηλή ανεργία και μια κατάσταση όπου από την μια θα υπάρχει κοινωνική εξαθλίωση και από την άλλη, θα μπορούν να στήνονται κερδοσκοπικά επεισόδια… Δεν μπορεί η απάντηση στην κρίση  να είναι πειστική, αν είναι μόνο διορθωτική ή βελτιωτική. Η έξοδος από την κρίση σημαίνει δημιουργία νέου οικονομικού υποδείγματος και αυτό ισχύει και για την Ευρώπη και πολύ περισσότερο για την Ελλάδα».

 

Δημοσιογράφος: Για αυτά που ο πολύς κόσμος ονομάζει “κενά” στο λόγο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., πρέπει να έχει απάντηση σε δύο πράγματα. Πρώτα  με ποιον θα κυβερνήσει; Μόνος του δεν φτάνει. Και δεύτερον, στο ερώτημα εάν οι πιστωτές δεν δεχτούν αυτό που εσείς θέλετε να κάνετε, την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ή την απόσυρση, εσείς  τι θα κάνετε;

 

Γ. Δραγασάκης: «Σε ό,τι αφορά το πρώτο ερώτημα, θα το απαντήσει η ίδια η κοινωνία. Δηλαδή δεν μπορεί ένα κόμμα να απαντήσει σε ένα ερώτημα πρωθύστερο… Σε μερικά ζητήματα η κρίση και η απάντηση πρέπει να έχει ένα στοιχείο δυναμικό. Με βάση τις υπάρχουσες δυνάμεις και τις δημοσκοπήσεις, κανείς δεν μπορεί να κάνει κυβέρνηση. Άρα το ερώτημα αυτό είναι κάτι το οποίο θα κριθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών, όποτε και αν γίνουν, αλλά εγώ θα έλεγα και περαιτέρω από την στάση της ίδιας της κοινωνίας απέναντι στα θέματα της κρίσης. Και έρχομαι στο δεύτερο ερώτημα. Η Ελλάδα μέχρι σήμερα είναι μια χώρα η οποία δεν έχει παρουσιάσει δικό της σχέδιο ούτε στην Ευρώπη, ούτε σε κανέναν. Υπηρετούμε το μνημόνιο τυφλά, έχουμε μια γραμμή συναίνεσης που με τους υπάρχοντες συσχετισμούς δύναμης,  σημαίνει υποταγή. Υπάρχει ένα δεύτερο σενάριο το οποίο λέει να συγκρουστούμε. Ή όλα ή τίποτα. Αυτό πάλι, με τις κρατούσες  συνθήκες και στην Ευρώπη και στον κόσμο, εμείς το απορρίπτουμε. Απορρίπτοντας λοιπόν την σύγκρουση με τη λογική του “όλα ή τίποτα”, απορρίπτοντας την συναίνεση, υπάρχει χώρος μιας διεκδίκησης όπου μετράς τις δυνάμεις σου, θέτεις τους στόχους σου, αναζητάς συμμάχους και προσπαθείς να ανοίξεις αυτό τον καινούριο δρόμο, αν είναι δυνατό μαζί με άλλους, εφόσον δεν υπάρξουν άλλοι και μόνος σου… Ακούω να λένε ότι με το πρώτο “όχι” της ελληνικής κυβέρνησης στους Ευρωπαίους, θα μας κόψουν την χρηματοδότηση. Δεν είναι τόσο απλό. Δεν μπορούν. Για να σου κόψει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα τη χρηματοδότηση, θα πρέπει οι τράπεζες σου να μην είναι φερέγγυες. Εφόσον οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιηθούν, πρέπει να φροντίσουμε να μην έχουμε πρόβλημα αφερεγγυότητας. Και βέβαια, ας σταματήσουμε την μιζέρια και ας δούμε, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, αν υπάρχουν άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε ρευστότητα. Το κράτος έχει τη δυνατότητα έκδοσης ειδικού ομολόγου με το οποίο θα πληρώνει τους πιστωτές του, υπό τον όρο ότι θα το δέχεται πίσω και υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία συζητούνται διεθνώς και τα συζητούμε κι εμείς».

 

 

* Για την πορεία προς ενιαίο κόμμα και το συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

 

 

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα βγει πιο ενιαίος και ισχυρός. Θέλω μόνο να πω ότι ίσως το πράγμα να είναι πιο περίπλοκο. Δηλαδή υπάρχει ένα γενικότερο θεωρητικό ερώτημα. Πότε ο κόσμος ξεσηκώνεται; Πότε ριζοσπαστικοποιείται; Μια συγκυρία που είναι ευνοϊκή γι’ αυτό, είναι όταν έχουμε απότομη αλλαγή των συνθηκών, δηλαδή απότομα ο κόσμος διαπιστώνει ότι δεν έχει δουλειά, δεν έχει εισόδημα και ξεσηκώνεται. Και έχει ίσως -ας μου επιτραπεί η φράση-, την αυταπάτη ότι μπορεί με μια κίνηση όλα να επανέλθουν όπως ήταν πριν. Ίσως, λοιπόν, η φάση που περνάμε και την ονομάζουμε στασιμότητα και υποχώρηση, να είναι μια φάση προβληματισμού και δημιουργίας μιας βαθύτερης συνείδησης, όπου ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι έχουμε μια σοβαρή κρίση, από την οποία δεν θα βγούμε αύριο το πρωί, θα χρειαστούν χρόνια, αλλά ας δούμε την πορεία να είναι στην σωστή κατεύθυνση. Και επομένως, μην εκπλαγείτε αν δούμε έναν νέο ριζοσπαστισμό, όταν ακριβώς ο φόβος της απόλυτης κατάρρευσης υποχωρήσει και διαπιστώσει ο κόσμος ότι υπάρχει ξανά η πολιτική, υπάρχουν αντιπαραθέσεις, υπάρχουν διαφορετικοί δρόμοι και ας δούμε ποιος είναι ο σωστός… Η ενιαία φωνή είναι επιδίωξη. Εγώ με τον όρο ωρίμανση είχα πει ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  πρέπει να γίνει μια δύναμη συνευθύνης. Δηλαδή, όποιος είναι ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις, αλλά προς την κοινωνία θα υπάρχει μια κοινή ευθύνη, διότι η κοινωνία θα εμπιστευθεί τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ως σύνολο και όταν λέω ΣΥ.ΡΙΖ.Α., εννοώ τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και μια κυβέρνηση που θα έχει ως κορμό της τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δεν θέλουμε να μονοπωλήσουμε εμείς την προοπτική της εξόδου. Ακριβώς λοιπόν αυτό το στοιχείο της ενιαίας τάσης, του ενιαίου σχεδίου απέναντι στην κοινωνία πρέπει να το κατακτήσουμε».

———————————————————

Στο linkπου ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε όλη τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Δραγασάκης στον Β. Πάικο [**μετά το 30 ΄]

http://www.athina984.gr/node/243301

 

Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis

Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis

12,888

Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών | ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

"Τα μηνύματα της κοινωνίας & ο κρίσιμος αγώνας που έχουμε μπροστά μας"H 21η Μάη ήταν ένα σοκ για όλες & όλους μας. Και ήταν ένα σοκ όχι τόσο γιατί «έπεσαν έξω οι δημοσκοπήσεις» ή γιατί τις «διαβάσαμε λάθος», αλλά γιατί η επαφή με την κοινωνία, η ζωντανή επικοινωνία με τους ανθρώπους μάς έδινε δύναμη & ελπίδα για την πολιτική αλλαγή.Το βλέπαμε στις μεγάλες συγκεντρώσεις του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ & του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο & σε όλη την Ελλάδα. Αλλά & προσωπικά, στην καθημερινή επαφή μου με τους πολίτες στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας εκφραζόταν έντονα η ανάγκη για πολιτική αλλαγή.Η πρόταση προοδευτικής διεξόδου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε αφετηρία ακριβώς τις ανάγκες &τις αγωνίες αυτές. Δεν έπεισε όμως. Κι αυτό μένει στο τέλος της ημέρας. Και για αυτό πρέπει να γίνει η αφετηρία έρευνας & συζήτησης που δεν πρέπει να μείνει στα ρηχά & προφανή αλλά να πάει σε βάθος. Πολλά πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και θα αλλάξουν.Προέχει όμως η άμεση μάχη της 25ης Ιούνη, που είναι κρίσιμη για τη χώρα & για την προοπτική της Αριστεράς & της προοδευτικής παράταξης. Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία & αφουγκραζόμαστε τα μηνύματα της. Όμως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν διαγράφει, ούτε αμνηστεύει εγκλήματα που διαπράχτηκαν κατά της δημοκρατίας & του κράτους δικαίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ούτε εξαλείφει τις συνέπειες της προκλητικά άνισης κατανομής & κατασπατάλησης δημόσιων πόρων. Και δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία πως μια νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, πιο ανεξέλεγκτη αυτή τη φορά, συνεπάγεται νέες απειλές για το κοινωνικό κράτος δικαίου. Άλλωστε όπως έχει ήδη προαναγγελθεί από στελέχη της, αν αποκτούσε μια πλειοψηφία 180 βουλευτών στη νέα Βουλή, η ΝΔ θα την αξιοποιούσε για την αλλαγή του Συντάγματος με μονομερή τρόπο & σε συντηρητική κατεύθυνση. Είναι ευθύνη μας να επισημάνουμε τους κινδύνους & καλούμε σε δημοκρατική συστράτευση για την αποτροπή τους. Οι εκλογές της 25ης του Ιούνη είναι κρίσιμες και για το μέλλον της Αριστεράς & της προοδευτικής παράταξης. Πέρα από λάθη & αδυναμίες του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που οδήγησαν σε εκλογική απομάκρυνση ανθρώπους που τον στήριξαν προηγούμενα, τα κόμματα της ήσσονος αριστερής & προοδευτικής αντιπολίτευσης με την απαξίωση της απλής αναλογικής, την απόρριψη ακόμη & συζήτησης για προγραμματική συνεργασία & τη μονομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διευκόλυναν αντικειμενικά την ισχυρή επικράτηση της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Για την απόκρουση όμως των κινδύνων & για την ήττα της Δεξιάς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θεωρεί αναγκαία την οικοδόμηση προϋποθέσεων, μέσα στην κοινωνία, για μια ευρεία συμπαράταξη αριστερών & προοδευτικών δυνάμεων. Και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για αυτή.Η άμεση μεγαλύτερη δυνατή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, συνεπώς, επιτακτική για τον αποτελεσματικό έλεγχο της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη από αριστερή & προοδευτική σκοπιά, & για την οργάνωση από καλύτερες θέσεις της προοδευτικής ανατροπής των πολιτικών σχηματισμών, & την προοδευτική διέξοδο.Ασφαλώς πρέπει να αναζητηθούν και να συζητηθούν σε βάθος οι αιτίες της ήττας. Αλλά σημασία έχει από πια σκοπιά & με ποιο τρόπο θα «διαβάσουμε» & θα αντιμετωπίσουμε την ήττα. Υπάρχει η επιλογή του ατελείωτου πένθους & της παραίτησης, της συγκάλυψης των προβλημάτων ή της επιδερμικής ενασχόλησης με αυτά. Υπάρχει όμως & η επιλογή να αξιοποιήσουμε την ήττα ως πηγή μάθησης & δύναμης για το μέλλον. Και είναι η μόνη που ταιριάζει στην Αριστερά & η μόνη που έχει δικαιωθεί ιστορικά. Αυτή η «αξιοποίηση» είναι που αξίζει για τον «κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», που από το 2012 μέχρι σήμερα μας κατέστησε δύναμη ανανέωσης αλλαγής στο πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά & ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, τον τόπο & τους ανθρώπους του. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η παραμονή στη κορυφή των λαϊκών προτιμήσεων αποδείχτηκε πιο δύσκολη από την κατάκτησή της. Και αυτό είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον: με ποιες ταξικές αναφορές, ποιες κοινωνικές συμμαχίες, ποιες οργανωτικές, δικτυακές & θεσμικές μορφές, ποιο πολιτικό σχέδιο & ποιες μεθόδους επικοινωνίας μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες & τις προσδοκίες του κόσμου της εργασίας, της δημιουργίας & της νέας γενιάς; Μπροστά μας, λοιπόν, έχουμε την πιο κρίσιμη μάχη, τη μάχη που θα κρίνει πολλά τόσο για τη χώρα όσο & για την Αριστερά & τον προοδευτικό κόσμο. Η εύλογη απογοήτευση & η στενοχώρια που από χθες κυριαρχούν, πρέπει να γίνουν βούληση & αποφασιστικότητα για δράση. Να απευθυνθούμε με ευκρίνεια & ειλικρίνεια, στον αριστερό & προοδευτικό κόσμο, για να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που θα μας δώσει, ώστε πιο ταπεινά, πιο ταξικά, πιο συστηματικά να χτίσουμε από τα κάτω προς τα πάνω τις προϋποθέσεις του μετασχηματισμού που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Να δημιουργήσουμε ξανά το μεγάλο προοδευτικό ρεύμα, ιδεών, συλλογικών πρωτοβουλιών, πολιτισμικής & κοινωνικής δράσης που διέσωσε την κοινωνία στα πιο κρίσιμα χρόνια της, που έδωσε δημοκρατική διέξοδο στην κρίση το 2015 & πρέπει να μπορέσει να εκφράσει πλειοψηφικά τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας σήμερα. Όλα αυτά όμως πρέπει να σχεδιαστούν & να γίνουν τώρα στις νέες κοινωνικές & πολιτισμικές πραγματικότητες που πρέπει να κατανοήσουμε σε βάθος. Ο κόσμος κρίνει τους ανθρώπους και τα κόμματα «στα δύσκολα». Είμαστε ξανά υπό τη κρίση των εργαζόμενων, της νεολαίας & της κοινωνίας. Και ο πρώτος μεγάλος σταθμός σε αυτή την νέα δημιουργική δοκιμασία είναι η 25η Ιούνη.ΥΓ: Όλον αυτόν τον καιρό στη Δυτική Αθήνα είχα την τύχη να συναντήσω παλιούς αγωνιστές & αγωνίστριες, να συνομιλήσω με πολίτες που έβλεπα για πρώτη φορά, να συναντηθώ με τις αγωνίες αλλά & το πάθος των νέων για ένα κόσμο φτιαγμένο με διαφορετικά αξιακά υλικά. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες & όλους που μου προσέφεραν αυτές τις ζωογόνες εμπειρίες & ξεχωριστά σε όσους και όσες με τίμησαν & με την ψήφο τους για μια ακόμη φορά.ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣΝεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Στο Περιστέρι. Η Δυτική Αθήνα υπερψηφίζει την πρόταση προοδευτικής αλλαγής του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ για #ΔικαιοσύνηΠαντούΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 1η ΟΜ Περιστερίου Συριζα Προοδευτική Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πετρούπολης Σύριζα Αιγάλεω ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Αγίων Αναργύρων 3η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Περιστερίου 2η ΟΜ Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία Περιστερίου 5η ΟΜ Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία Περιστερίου "Νέα Ζωή" Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας Νεολαια Συριζα Περιστεριου Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου Νεολαία Σύριζα Πετρούπολης Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω #εκλογες2023 ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Μία ημέρα έμεινε για τις #εκλογές2023.Μιά ημέρα για την 21η Μάη.Με αγωνιστικότητα για την πολιτική αλλαγή.Με αποφασιστικότητα ν’ ανταποκριθούμε στις ανάγκες & τις αγωνίες της κοινωνίας.Με αυτοπεποίθηση για την πρόταση προοδευτικής διεξόδου του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ.Με σύμμαχο τον λαό.Με τις τελευταίες συγκεντρώσεις-παράσταση νίκης σε Αθήνα, Πάτρα & Ηράκλειο να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη #Τσίπρα.Μια ημέρα για #ΔικαιοσύνηΠαντού. ΓΔρ ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μέγαρο Βουλής
10021, Αθήνα

τηλ (+30) 210 – 370 7299
(+30) 210 – 370 7972

e-mail
ydragasakis@parliament.gr