Συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Σχετικά με τις αποφάσεις Ντράγκι-ΕΚΤ:

Δεν έχω ακόμη ακριβή πληροφόρηση πέρα από αυτά που ακούσαμε. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι πετύχαμε μια συμφωνία στις 20 Φεβρουαρίου η οποία δεν είδα να αντανακλάται πλήρως στις αποφάσεις της ΕΚΤ.

Το μήνυμα που είχαμε είναι ότι αυτό που ζητούσε η Κεντρική Τράπεζα ήταν να υπάρξει μια συμφωνία. Όχι το συγκεκριμένο μνημόνιο, αλλά μία συμφωνία. Η συμφωνία υπήρξε. Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Δεν δημιουργεί πρόβλημα το γεγονός ότι δίνει μόλις 500 εκατ. με βάση τον ELA και αρνείται να δώσει φθηνή ρευστότητα με τον παλιό τρόπο, τον waver που λέτε εσείς;

Και να το έκανε με το waver τα αποτελέσματα δεν θα ήταν εντυπωσιακά.Εμάς το πρόβλημά μας το άμεσο είναι να μπορούμε να επεκτείνουμε το όριο έκδοσης των εντόκων γραμματίων για να καλύψουμε ορισμένες υποχρεώσεις προς το ΔΝΤ, όπως έγινε το 2012.Είπε και ορισμένα πράγματα θετικά. Είπε ότι οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα. Είπε ότι τα 10 δις, που έχουν απομείνει πρέπει να είναι διαθέσιμα, εφόσον χρειαστούν, κι εμείς σκεφτόμαστε να ζητήσουμε ένα μέρος αυτών των χρημάτων για μια δραστική παρέμβαση στο θέμα των κόκκινων δανείων.

Το βασικό που θέλω να πω είναι ότι η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου ήταν μια δύσκολη συμφωνία, χρειάστηκε να γίνουν 3 Γιούρογκρουπ, και τελικά πετύχαμε μια συμφωνία στην εξής βάση: δεν εφαρμόζουμε τα μνημόνια, δεν ασχολούμαστε με την 5η αξιολόγηση, βρίσκουμε έναν κοινό χώρο μεταρρυθμίσεων και αλλαγών…

Η συμφωνία αυτή είναι η βάση για το παρόν και το μέλλον. Η “γέφυρα” για να περάσουμε από μια εποχή μνημονίων σε ένα νέο συμβόλαιο με την Ευρώπη. Είναι η βάση προς τα μπροστά, όχι προς τα πίσω.

Ενδεχομένως υπάρχουν στην Ευρώπη δυνάμεις που θα ήθελαν να επιστρέψουμε στο παρελθόν των μνημονίων και της τρόικας. Αυτό πρέπει να τελειώνει, με όλους.

Διαβάζω τη σημερινή απόφαση της ΕΚΤ ως μία απόφαση η οποία δεν έχει ενσωματώσει ακόμη τη συμφωνία που επιτεύχθηκε. Ενδεχομένως η ΕΚΤ, κάτι είπε ο κ. Ντράγκι, να περιμένει πρώτα το Γιούρογκρουπ της Δευτέρας και να ενεργήσει.

Στο Γιούρογκρουπ της Δευτέρας υπάρχει περίπτωση να ανοίξειτέτοιο θέμα που θα δώσει το έναυσμα και στον κ. Ντράγκι;

Βεβαίως, και το προσδοκούμε.

Για τις μεταρρυθμίσεις που θα παρουσιάσειο ο Γ. Βαρουφάκης στο Γιούρογκρουπ της Δευτέρας

Οι μεταρρυθμίσεις που συζητούμε είναι αυτές που υπάρχουν ήδη στο πρόγραμμά μας, είναι πράγματα που θα κάναμε ούτως ή άλλως. Το 80% είναι πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Π.χ. ο περιορισμός της φοροδιαφυγής και η αναδιανομή των φορολογικών βαρών, η αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης ώστε να γίνει πιο δίκαιη και πιο αποτελεσματική, το να πετύχουμε μια δημοσιονομική διαχείριση πιο σταθερή και διαφανή κλπ.

Τη Δευτέρα ο κ. Βαρουφάκης πάει με ένα επεξεργασμένο πακέτομεταρρυθμίσεων. Εντελώς συγκεκριμένο.

Και με αριθμούς δίπλα;

’Όπου χρειάζονται αριθμοί, υπάρχουν και αριθμοί.

Η συμφωνία έγινε, εμείς τιμούμε τη συμφωνία, περιμένουμε να την τιμήσουν και οι άλλοι θεσμοί.

 Υπάρχει μια σύγχυση ως προς τους αριθμούς, υπάρχει η πληροφορία ότι στο Γιούρογουόρκινγκ γκρουπ ζήτησαν αναλυτικότερη κοστολόγηση..

Από την Ευρώπη ακούμε διάφορα πράγματα. Το λέω με έκπληξη. Παλιά θυμάμαι να μιλούν για το ανατολίτικο παζάρι. Ακούμε από διαφορετικούς ανθρώπους διαφορετικά πράγματα. Εμείς έχουμε μία συμφωνία, είναι γραμμένη σε κείμενο. Βεβαίως υπάρχουν σημεία που μπορεί κανείς να ερμηνεύσει έτσι ή αλλιώς.

Η ελληνική κυβέρνηση τιμάει τη συμφωνία. Είμαστε στο στάδιο της εξειδίκευσης της συμφωνίας. Ένα μέρος των εξειδικεύσεων θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα στο Γιούρογκρουπ. Εμείς προχωρούμε ούτως ή άλλως στο ευρύτερο πρόγραμμα που έχουμε.Υπάρχουν και θετικά. Είδα μια δήλωση του κ. Ντάισελμπλουμ που λέει ότι ακόμα και μερικές μεταρρυθμίσεις να έρθουνε…

Θα εκταμιεύει τμήματα της εκκρεμούσας δόσης;

Βεβαίως. Άκουσα και την κα Μέρκελ χθες να μην το αποκλείει. Αυτό είναι θετικό. Είναι στην κατεύθυνση που θέλουμε και εμείς να πάμε, και ελπίζω αυτή η θετική εκδοχή των πραγμάτων να προχωρήσει.

Για το θέμα προβλήματος ρευστότητας-δανειακές υποχρεώσεις 6,9 δισ.

Το πρόβλημα υπάρχει, δεν είναι οξύ.

Υπάρχουν τα χρήματα;

Ασφαλώς. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα πιο σοβαρό από αυτό που είχαμε μετά τις εκλογές του 2012.Τότε, επετράπη να εκδώσουμε έντοκα γραμμάτια για ένα ομόλογο που έπρεπε να πληρώσουμε. Επομένως, θέλω να ρωτήσω τους θεσμούς: γιατί υπάρχει αυτή η διαφορετική μεταχείριση, μέχρι στιγμής; Ελπίζω από βδομάδα να αλλάξουν τα πράγματα”.”Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Και μου κάνουν εντύπωση ορισμένα δημοσιεύματα….

Πρέπει να σας πω ότι το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας έχει αλλάξει. Διότι αν υπήρξαν εποχές που κάποιοι σε ένα γραφείο αποφάσιζαν τί θα γίνει στην Ελλάδα, αυτό έχει τελειώσει για μας. Ό,τι γίνεται θα γίνεται με απόφαση και όπου χρειάζεται με συναπόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Αιφνιδιασμοί, απρόοπτα, ετσιθελισμοί, δεν ισχύουν πλέον. Και πιστεύω ότι τα δημοσιεύματα αυτά (στα οποία αναφέρεστε) εξυπηρετούν σκοπιμότητες.

Εμείς συζητάμε με τα θεσμικά όργανα, την Ε.Ε, το Συμβούλιο Κορυφής, την Ε.Κ.Τ, το ΔΝΤ, και όπου χρειάζεται για τα θέματα αυτά γίνεται συζήτηση. Αλλά τονίζω ότι υπάρχει το πρόγραμμά μας, το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων. Είναι το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης και όπου υπάρχουν θέματα προς συζήτηση θα τα συζητάμε.

Υπαινιχθήκατε ότι υπάρχουν κύκλοι οι οποίοι απεργάζονται τηναποτυχία της κυβέρνησης

Πρέπει να το δούμε κι αυτό με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Η επιτυχία της κυβέρνησης θα είναι η αποτυχία κυβερνήσεων οι οποίες παγιδεύτηκαν στα μνημόνια. Υπάρχει η Ευρώπη που έχει παγιδευτεί στην αδιέξοδη πολιτική της λιτότητας και η οποία έχει πρόβλημα με τη δική μας επιτυχία, αλλά υπάρχει και η Ευρώπη που θέλει να αλλάξει αυτή η πολιτική, που μας στηρίζει, είναι μαζί μας και προχωρούμε από κοινού.

Συναντήθηκα προχθές με τον πρέσβη της Ισπανίας. Συμφωνήσαμε ότι η τύχη των δύο λαών είναι κοινή. Του είπα μάλιστα να κάνουμε μια Μικτή Επιτροπή για να δούμε το χρέος στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Ραχόϊ, ότι χρωστάμε δηλαδή 26 δις στην Ισπανία, πώς βρέθηκε αυτό το χρέος; Δανειστήκαμε ποτέ εμείς από την Ισπανία; Μήπως είναι χρέη που έγιναν για να σωθούν οι τράπεζες και όχι ο ελληνικός λαός και άρα πρέπει να λεχθεί η αλήθεια στον ισπανικό λαό, αλλά και στους άλλους λαούς;

Η Ισπανία επιμένει ότι θα υπάρξει και 3ο πακέτο για την Ελλάδα…

Ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη. Πού συζητήθηκε αυτό; Εμείς είμαστε η Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση συμμετείχε σε κάποια τέτοια συζήτηση; Τί είναι αυτό; Γιατί ελέχθη; Η εποχή των μνημονίων έχει τελειώσει!

Σας πιστώνεται μια δυσφορία προς τον κ. Βαρουφάκη και ότιγιʼ αυτό θα πάτε στο Γιούρογκρουπ, για να τον κηδεμονεύσετε. Ότι είστε ενοχλημένος από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει.

Δεν έχουν καμία βάση αυτά. Η κυβέρνηση είναι ενιαία στην πολιτική της. Ειδικά η οικονομική πολιτική διαμορφώνεται, στο γενικό της πλαίσιο, στο πλαίσιο του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής πολιτικής το οποίο έχω την τιμή να συντονίζω και έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους σαν τον Γ. Βαρουφάκη, τον Γ. Σταθάκη, τον Π. Λαφαζάνη, τον Ευ. Τσακαλώτο, κ.ά. Είμαστε μια ομάδα συμπαγής ακριβώς γιατί είμαστε συμπληρωματικοί.

Σας αποδόθηκε η φράση ότι όποιος βγαίνει πολύ στα φώτα της δημοσιότητας, καίγεται

Αυτό το λέω για τον εαυτό μου όχι για τους άλλους. Δεν σχολιάζω άλλους. Ενδεχομένως υπάρχουν και εδώ δυνάμεις που δεν ήθελαν να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε. Δεν ήθελαν να γίνει κυβέρνηση, αλλά έγινε. Δεν ήθελαν να πάει καλά αλλά η κυβέρνηση αιφνιδίασε θετικά. Ίσως υπάρχουν δυνάμεις που τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Θα αποτύχουν.

Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis

Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis

12,888

Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών | ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

"Τα μηνύματα της κοινωνίας & ο κρίσιμος αγώνας που έχουμε μπροστά μας"H 21η Μάη ήταν ένα σοκ για όλες & όλους μας. Και ήταν ένα σοκ όχι τόσο γιατί «έπεσαν έξω οι δημοσκοπήσεις» ή γιατί τις «διαβάσαμε λάθος», αλλά γιατί η επαφή με την κοινωνία, η ζωντανή επικοινωνία με τους ανθρώπους μάς έδινε δύναμη & ελπίδα για την πολιτική αλλαγή.Το βλέπαμε στις μεγάλες συγκεντρώσεις του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ & του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο & σε όλη την Ελλάδα. Αλλά & προσωπικά, στην καθημερινή επαφή μου με τους πολίτες στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας εκφραζόταν έντονα η ανάγκη για πολιτική αλλαγή.Η πρόταση προοδευτικής διεξόδου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε αφετηρία ακριβώς τις ανάγκες &τις αγωνίες αυτές. Δεν έπεισε όμως. Κι αυτό μένει στο τέλος της ημέρας. Και για αυτό πρέπει να γίνει η αφετηρία έρευνας & συζήτησης που δεν πρέπει να μείνει στα ρηχά & προφανή αλλά να πάει σε βάθος. Πολλά πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και θα αλλάξουν.Προέχει όμως η άμεση μάχη της 25ης Ιούνη, που είναι κρίσιμη για τη χώρα & για την προοπτική της Αριστεράς & της προοδευτικής παράταξης. Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία & αφουγκραζόμαστε τα μηνύματα της. Όμως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν διαγράφει, ούτε αμνηστεύει εγκλήματα που διαπράχτηκαν κατά της δημοκρατίας & του κράτους δικαίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ούτε εξαλείφει τις συνέπειες της προκλητικά άνισης κατανομής & κατασπατάλησης δημόσιων πόρων. Και δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία πως μια νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, πιο ανεξέλεγκτη αυτή τη φορά, συνεπάγεται νέες απειλές για το κοινωνικό κράτος δικαίου. Άλλωστε όπως έχει ήδη προαναγγελθεί από στελέχη της, αν αποκτούσε μια πλειοψηφία 180 βουλευτών στη νέα Βουλή, η ΝΔ θα την αξιοποιούσε για την αλλαγή του Συντάγματος με μονομερή τρόπο & σε συντηρητική κατεύθυνση. Είναι ευθύνη μας να επισημάνουμε τους κινδύνους & καλούμε σε δημοκρατική συστράτευση για την αποτροπή τους. Οι εκλογές της 25ης του Ιούνη είναι κρίσιμες και για το μέλλον της Αριστεράς & της προοδευτικής παράταξης. Πέρα από λάθη & αδυναμίες του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που οδήγησαν σε εκλογική απομάκρυνση ανθρώπους που τον στήριξαν προηγούμενα, τα κόμματα της ήσσονος αριστερής & προοδευτικής αντιπολίτευσης με την απαξίωση της απλής αναλογικής, την απόρριψη ακόμη & συζήτησης για προγραμματική συνεργασία & τη μονομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διευκόλυναν αντικειμενικά την ισχυρή επικράτηση της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Για την απόκρουση όμως των κινδύνων & για την ήττα της Δεξιάς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θεωρεί αναγκαία την οικοδόμηση προϋποθέσεων, μέσα στην κοινωνία, για μια ευρεία συμπαράταξη αριστερών & προοδευτικών δυνάμεων. Και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για αυτή.Η άμεση μεγαλύτερη δυνατή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, συνεπώς, επιτακτική για τον αποτελεσματικό έλεγχο της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη από αριστερή & προοδευτική σκοπιά, & για την οργάνωση από καλύτερες θέσεις της προοδευτικής ανατροπής των πολιτικών σχηματισμών, & την προοδευτική διέξοδο.Ασφαλώς πρέπει να αναζητηθούν και να συζητηθούν σε βάθος οι αιτίες της ήττας. Αλλά σημασία έχει από πια σκοπιά & με ποιο τρόπο θα «διαβάσουμε» & θα αντιμετωπίσουμε την ήττα. Υπάρχει η επιλογή του ατελείωτου πένθους & της παραίτησης, της συγκάλυψης των προβλημάτων ή της επιδερμικής ενασχόλησης με αυτά. Υπάρχει όμως & η επιλογή να αξιοποιήσουμε την ήττα ως πηγή μάθησης & δύναμης για το μέλλον. Και είναι η μόνη που ταιριάζει στην Αριστερά & η μόνη που έχει δικαιωθεί ιστορικά. Αυτή η «αξιοποίηση» είναι που αξίζει για τον «κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», που από το 2012 μέχρι σήμερα μας κατέστησε δύναμη ανανέωσης αλλαγής στο πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά & ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, τον τόπο & τους ανθρώπους του. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η παραμονή στη κορυφή των λαϊκών προτιμήσεων αποδείχτηκε πιο δύσκολη από την κατάκτησή της. Και αυτό είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον: με ποιες ταξικές αναφορές, ποιες κοινωνικές συμμαχίες, ποιες οργανωτικές, δικτυακές & θεσμικές μορφές, ποιο πολιτικό σχέδιο & ποιες μεθόδους επικοινωνίας μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες & τις προσδοκίες του κόσμου της εργασίας, της δημιουργίας & της νέας γενιάς; Μπροστά μας, λοιπόν, έχουμε την πιο κρίσιμη μάχη, τη μάχη που θα κρίνει πολλά τόσο για τη χώρα όσο & για την Αριστερά & τον προοδευτικό κόσμο. Η εύλογη απογοήτευση & η στενοχώρια που από χθες κυριαρχούν, πρέπει να γίνουν βούληση & αποφασιστικότητα για δράση. Να απευθυνθούμε με ευκρίνεια & ειλικρίνεια, στον αριστερό & προοδευτικό κόσμο, για να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που θα μας δώσει, ώστε πιο ταπεινά, πιο ταξικά, πιο συστηματικά να χτίσουμε από τα κάτω προς τα πάνω τις προϋποθέσεις του μετασχηματισμού που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Να δημιουργήσουμε ξανά το μεγάλο προοδευτικό ρεύμα, ιδεών, συλλογικών πρωτοβουλιών, πολιτισμικής & κοινωνικής δράσης που διέσωσε την κοινωνία στα πιο κρίσιμα χρόνια της, που έδωσε δημοκρατική διέξοδο στην κρίση το 2015 & πρέπει να μπορέσει να εκφράσει πλειοψηφικά τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας σήμερα. Όλα αυτά όμως πρέπει να σχεδιαστούν & να γίνουν τώρα στις νέες κοινωνικές & πολιτισμικές πραγματικότητες που πρέπει να κατανοήσουμε σε βάθος. Ο κόσμος κρίνει τους ανθρώπους και τα κόμματα «στα δύσκολα». Είμαστε ξανά υπό τη κρίση των εργαζόμενων, της νεολαίας & της κοινωνίας. Και ο πρώτος μεγάλος σταθμός σε αυτή την νέα δημιουργική δοκιμασία είναι η 25η Ιούνη.ΥΓ: Όλον αυτόν τον καιρό στη Δυτική Αθήνα είχα την τύχη να συναντήσω παλιούς αγωνιστές & αγωνίστριες, να συνομιλήσω με πολίτες που έβλεπα για πρώτη φορά, να συναντηθώ με τις αγωνίες αλλά & το πάθος των νέων για ένα κόσμο φτιαγμένο με διαφορετικά αξιακά υλικά. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες & όλους που μου προσέφεραν αυτές τις ζωογόνες εμπειρίες & ξεχωριστά σε όσους και όσες με τίμησαν & με την ψήφο τους για μια ακόμη φορά.ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣΝεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Στο Περιστέρι. Η Δυτική Αθήνα υπερψηφίζει την πρόταση προοδευτικής αλλαγής του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ για #ΔικαιοσύνηΠαντούΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 1η ΟΜ Περιστερίου Συριζα Προοδευτική Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πετρούπολης Σύριζα Αιγάλεω ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία Αγίων Αναργύρων 3η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Περιστερίου 2η ΟΜ Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία Περιστερίου 5η ΟΜ Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία Περιστερίου "Νέα Ζωή" Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας Νεολαια Συριζα Περιστεριου Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου Νεολαία Σύριζα Πετρούπολης Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω #εκλογες2023 ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Μία ημέρα έμεινε για τις #εκλογές2023.Μιά ημέρα για την 21η Μάη.Με αγωνιστικότητα για την πολιτική αλλαγή.Με αποφασιστικότητα ν’ ανταποκριθούμε στις ανάγκες & τις αγωνίες της κοινωνίας.Με αυτοπεποίθηση για την πρόταση προοδευτικής διεξόδου του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ.Με σύμμαχο τον λαό.Με τις τελευταίες συγκεντρώσεις-παράσταση νίκης σε Αθήνα, Πάτρα & Ηράκλειο να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη #Τσίπρα.Μια ημέρα για #ΔικαιοσύνηΠαντού. ΓΔρ ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μέγαρο Βουλής
10021, Αθήνα

τηλ (+30) 210 – 370 7299
(+30) 210 – 370 7972

e-mail
ydragasakis@parliament.gr