Κυβερνητική σύσκεψη με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και η υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδια για θέματα βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι ο κλάδος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες παραγωγής, έρευνας και καινοτομίας στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Με δεδομένη την παραπάνω θέση αποφασίστηκε να ξεκινήσει αμέσως ο οργανωμένος διάλογος με τους ενδιαφερόμενους φορείς, με στόχο τη διαμόρφωση εκείνων των μέτρων πολιτικής που θα ευνοούν τη μεγέθυνση του κλάδου με όρους διεθνούς ανταγωνιστικότητας και βιωσιμότητας.
Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis
Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών | ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
3 ημέρες πριν
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
4 ημέρες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
5 ημέρες πριν
Τα οικονομικά μιας -καθόλου αθώας- απάτης (Πώς η ΝΔ αυξάνει την φορολογική επιβάρυνση κρατώντας τους ίδιους συντελεστές)
dragasakis.gr
Είδαν ότι το ψέμα μπορεί να πιάσει και τους έφυγε κάθε φραγμός. Σαν τους κερδοσκόπους. Όσο πιο πολλά κερδίζουν...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
6 ημέρες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 εβδομάδες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
Latest Twetter Feeds
Could not authenticate you.
Newsletter