Συνέντευξη στο ACTION 24, στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού.
Το βίντεο της συνέντευξης
Σημεία από τη συνέντευξη
* Λέει η ΝΔ, ψευδόμενη άλλη μια φορά, «αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα δανειστεί τόσο που θα χρεοκοπήσει τη χώρα». Το λέει αυτό η ΝΔ που αύξησε κατά 50 δισεκατομμύρια ευρώ το δημόσιο χρέος το 2019-23. Και το λέει η ΝΔ που χρεοκόπησε τη χώρα και την έβαλε στα μνημόνια, στον ΣΥΡΙΖA που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ανέκτησε τη δημοσιονομική κυριαρχία, ρύθμισε το χρέος για πάνω από 10 χρόνια και έφτιαξε το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ.
* Ιστορικά ο φασισμός και μορφώματα σαν τη ΧΑ είναι καταστατικά αντίπαλοι της Αριστεράς. Στόχος τους είναι η εξυπηρέτηση του «συστήματος πραγμάτων» σε περιόδους κρίσεων.
* Είναι δυνατόν η ΝΔ να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για «ψάρεμα» στην ακροδεξιά; Ποιος διαδήλωνε μαζί με τη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών;
* Την οργή της κοινωνίας το 2010 γέννησαν τα κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα και το πρώτο μνημόνιο που διέλυσε οικονομία και κοινωνία. Και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ήταν, ευτυχώς, η δημοκρατική έκφραση της κοινωνικής αγανάκτησης.
* Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για τη Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ την απέρριψε σκόπιμα.
* Ο κ. Κατρούγκαλος δείχνοντας πολιτική ευθιξία αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο κ. Μητσοτάκης των παρακολουθήσεων θα αποσυρθεί; Ο κ. Καραμανλής των «Τεμπών» θα αποσυρθεί;
* Η ΝΔ πια είναι ένα «τραμπικό» μόρφωμα, της αντιστροφής της πραγματικότητας, των fake news, της μαύρης προπαγάνδας και της alt right. Έγινε κυβέρνηση με εκλογές και τέσσερα χρόνια προσπάθησε να θεμελιώσει «καθεστώς» έξω από κάθε έλεγχο και με έλεγχο των πάντων.
Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis
Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών | ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
1 ώρα πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
1 ημέρα πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
5 ημέρες πριν
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
6 ημέρες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
7 ημέρες πριν
Τα οικονομικά μιας -καθόλου αθώας- απάτης (Πώς η ΝΔ αυξάνει την φορολογική επιβάρυνση κρατώντας τους ίδιους συντελεστές)
dragasakis.gr
Είδαν ότι το ψέμα μπορεί να πιάσει και τους έφυγε κάθε φραγμός. Σαν τους κερδοσκόπους. Όσο πιο πολλά κερδίζουν...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
Latest Twetter Feeds
Could not authenticate you.
Newsletter