Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δραγασάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρύτανη Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Κωνσταντίνο Σπανουδάκη.
Η προ ημερών προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών που έχει ως στόχο την επίλυση του προβλήματος φοιτητικής στέγης τόσο στην Κρήτη, όσο και Πανελλαδικά.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην εκπόνηση χρηματοοικονομικής μελέτης από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, στην οποία θα εξετάζονται όλα τα δυνατά σενάρια χρηματοδότησης ενός έργου οικοδόμησης φοιτητικών κατοικιών, το οποίο θα αποτελέσει πρότυπο και θα ενταχθεί σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων σε όλη τη χώρα.
Επιπλέον, το Υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει στην καταγραφή των σχετικών αναγκών και την ιεράρχησή τους.
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης υπογράμμισε πως το Υπουργείο Οικονομίας αντιμετωπίζει θετικά το εγχείρημα που αφορά στο σύνολό της την φοιτητική και εκπαιδευτική κοινότητα και που, ταυτόχρονα, θα λειτουργήσει θετικά στην ανάκαμψη της κατασκευαστικής δραστηριότητας.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμα, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας κ. Τάκης Κορκολής και ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, κ. Ηλίας Γεωργαντάς.
Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis
3 εβδομάδες πριν
Για τον Αλέκο Φλαμπουράρη
dragasakis.gr
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
3 εβδομάδες πριν
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 μήνες πριν
«Η κοινωνική Αριστερά υπάρχει & αναζητά αξιόπιστη εκπροσώπηση σε ένα περιβάλλον οικονομικής πίεσης, θυμού & μεγάλης δυσπιστίας»
dragasakis.gr
Ραδιοφωνική συνέντευξη στον 102FM της ΕΡΤ3, στην εκπομπή «Πανόραμα Επικαιρότητας» με τους Αλέξανδρο Τριανταφυλ...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 μήνες πριν
102FM - ERT εcho
www.ertecho.gr
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εμπόρων Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου «Αγορά Ιστορικού Κέντρου» Δημήτρης Γκούμα...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
5 μήνες πριν
Η εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα: Μια κρίσιμη καμπή για Ελλάδα και Ευρώπη
dragasakis.gr
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
Latest Twetter Feeds
Could not authenticate you.
Newsletter