«Η έξοδος από τα μνημόνια, η ρύθμιση του χρέους και το “μαξιλάρι” έχουν υπογραφή Αλέξη Τσίπρα»

Συνέντευξη στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

To βίντεο της συνέντευξης

Σημεία από τη συνέντευξη

* Για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μια ευρεία προοδευτική κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία είναι αναγκαία για να αντιμετωπίσει η χώρα τις μεγάλες προκλήσεις που θα χει μπροστά της μετά την 21η Μάη.

* Έξοδος από τα μνημόνια – Ρύθμιση χρέους – Μαξιλάρι ασφαλείας: Τα τρία πράγματα που κράτησαν, ως βάση, τη χώρα όρθια όταν ήρθαν οι προκλήσεις της πανδημίας και μετά του πληθωρισμού, έχουν την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα. Αυτή ήταν η κληρονομιά ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

* Μετά τις εκλογές, η νέα Βουλή να συζητήσει και να συμφωνήσει πώς θα «μετριούνται», ανεξάρτητα και έγκυρα -όχι με τα fake news Σκέρτσου και Μητσοτάκη- τα προγράμματα των κομμάτων. Κι όχι μόνο πώς θα «κοστολογούνται» αλλά και πώς θα «αξιολογούνται» ως προς τις συνέπειές τους.

 

Για την ανασύνθεση της Αριστεράς | Άρθρο στις «Παρεμβάσεις» της εφημερίδας «Η εποχή» ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Φανή Πετραλιά. Η Φανή προσωποποίησε με έναν σπάνιο τρόπο τη σύζευξη της χειραφετημένης γυναίκας, της ενεργής διαννοούμενης, της μαχητικής δημοσιογράφου & της ακάματης συνδικαλίστριας. Παιδί μιας εποχής που παρά τις δυσκολίες της ευνοούσε το ταίριασμα του λογισμού με τ' όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο, η Φανή Πετραλιά ήταν πρότυπο & σημείο αναφοράς. Θα τη θυμόμαστε ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Η σκέψη μας στους αγαπημένους της ανθρώπους. ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 1
10557, Αθήνα

e-mail
ydragasakis@parliament.gr