Από την “πίσω” αυλή της Αθήνας, τις υποβαθμισμένες, ιστορικές γειτονιές, ξεκινάει την νέα του πορεία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της Α Αθήνας.
Την Τετάρτη στης 7:00 το απόγευμα στην λαϊκή γειτονιά του Μεταξουργείου (πλατεία Μυκηνών κ Μεγάλου Αλεξάνδρου ) ο βασικός συντελεστής του προγράμματος Γιάννης Δραγασάκης, παρουσιάζει στους πολίτες της περιοχής, την εναλλακτική πρόταση του κόμματος, με αιχμή την ανακούφιση των ποιο αδύναμων λαϊκών στρωμάτων από τα βάρη της μνημονιακής πολιτικής.
Μιλώντας στους κατοίκους μιας περιοχής χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων, ανέργων και μικροεπαγγελματιών ο Γιάννης Δραγασάκης θα έχει την ευκαιρία ενός αυθεντικού διαλόγου με τους άμεσα ενδιαφερόμενους για τις λύσεις που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis
2 εβδομάδες πριν
Για τον Αλέκο Φλαμπουράρη
dragasakis.gr
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
3 εβδομάδες πριν
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 μήνες πριν
«Η κοινωνική Αριστερά υπάρχει & αναζητά αξιόπιστη εκπροσώπηση σε ένα περιβάλλον οικονομικής πίεσης, θυμού & μεγάλης δυσπιστίας»
dragasakis.gr
Ραδιοφωνική συνέντευξη στον 102FM της ΕΡΤ3, στην εκπομπή «Πανόραμα Επικαιρότητας» με τους Αλέξανδρο Τριανταφυλ...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 μήνες πριν
102FM - ERT εcho
www.ertecho.gr
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εμπόρων Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου «Αγορά Ιστορικού Κέντρου» Δημήτρης Γκούμα...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
5 μήνες πριν
Η εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα: Μια κρίσιμη καμπή για Ελλάδα και Ευρώπη
dragasakis.gr
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
Latest Twetter Feeds
Could not authenticate you.
Newsletter