«Προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρώτο κόμμα στην κάλπη»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24, στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού.

Σημεία από τη συνέντευξη

* Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με το νέο του Καταστατικό, που πρόσφατα υπερψηφίστηκε, είναι ίσως το μόνο κόμμα που έχει υιοθετήσει «Παρατηρητήριο Διακρίσεων» ακριβώς για να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται στο εσωτερικό του ζητήματα πάσης φύσεως διακρίσεων και κακοποιήσεων.

* Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει βαριά κληρονομιά:

  • πρόσθετο χρέος 50 δισεκατομμυρίων ευρώ
  • νέο δίδυμο έλλειμμα
  • φτωχοποίηση της κοινωνίας
  • υποβάθμιση των δημοκρατικών θεσμών

* Μόνη λύση πολιτικής σταθερότητας για τη χώρα μετά την 21η Μάη είναι μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρώτο κόμμα στην κάλπη.

 

Bίντεο με απόσπασμα της συζήτησης

 

 

Για την ανασύνθεση της Αριστεράς | Άρθρο στις «Παρεμβάσεις» της εφημερίδας «Η εποχή» ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Φανή Πετραλιά. Η Φανή προσωποποίησε με έναν σπάνιο τρόπο τη σύζευξη της χειραφετημένης γυναίκας, της ενεργής διαννοούμενης, της μαχητικής δημοσιογράφου & της ακάματης συνδικαλίστριας. Παιδί μιας εποχής που παρά τις δυσκολίες της ευνοούσε το ταίριασμα του λογισμού με τ' όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο, η Φανή Πετραλιά ήταν πρότυπο & σημείο αναφοράς. Θα τη θυμόμαστε ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Η σκέψη μας στους αγαπημένους της ανθρώπους. ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 1
10557, Αθήνα

e-mail
ydragasakis@parliament.gr