Συνάντηση με την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σλοβακίας στην Αθήνα, Iveta Hricova είχε, σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.
Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις προοπτικές ενίσχυσης των διμερών οικονομικών σχέσεων και διερεύνησαν τις σχετικές δυνατότητες, με έμφαση στους αναπτυξιακούς θεσμούς, στον τουρισμό και στις υπηρεσίες Υγείας.
Η Πρέσβης της Σλοβακίας έδειξε ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση για την επιτάχυνση της ανάπτυξης. Ο Αντιπρόεδρος, ενημερώνοντας την κυρία Hricova, τόνισε ότι στη νέα φάση για την οικονομία, προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η ανάδειξη ενός νέου υποδείγματος Δίκαιης και Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε ότι η ανάπτυξη είναι όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική διαδικασία, η οποία προϋποθέτει την ενεργή συμμετοχή όλων. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε ειδική αναφορά στα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια και στις σημαντικές δυνατότητες που προκύπτουν για τη δημιουργία παραγωγικών συμπλεγμάτων σε περιφερειακό επίπεδο.
Στην κατεύθυνση αυτή συζητήθηκε, ακόμη, η ενίσχυση των επενδυτικών κινήτρων, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.
Γιάννης Δραγασάκης - Yannis Dragasakis
18 ώρες πριν
Αριστεροί μύθοι για το 2015
shorturl.at
Δέκα χρόνια μετά, μεγάλο μέρος της συζήτησης για το 2015 αφορά υποθετικά ερωτήματα («τι θα γινόταν αν...») και υπο...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 εβδομάδες πριν
Ανταγωνιστικές αφηγήσεις για το 2015 & ο ΣΥΡΙΖΑ
dragasakis.gr
Οι ιστορικοί μας έχουν διδάξει ότι τα ιστορικά γεγονότα από τη στιγμή που συντελούνται παύουν να είναι μόνα τ...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
2 εβδομάδες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
3 εβδομάδες πριν
Εικόνα
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
3 εβδομάδες πριν
«Το εγχείρημα “πρώτη φορά Αριστερά” οδήγησε στην οριστική έξοδο από τα μνημόνια»
shorturl.at
Συνέντευξη στο CNN Greece και στην δημοσιογράφο Εριφύλη Πετράκου. Το εγχείρημα «πρώτη φορά Αριστερά» εν μέσω οικ...Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email
Latest Twetter Feeds
Could not authenticate you.
Newsletter