Συνάντηση με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας

Τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Δραγασάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αθήνας, Κώστα Κάβουρα, τον πρώην Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Κορκολή και την πρώην Ειδική Γραμματέα ΕΤΠΑ & ΤΣ, Ευγενία Φωτονιάτα, καθώς και τη  Ηρώ Ζαβογιάννη, συνεργάτιδά του σε θέματα κοινωνικής πολιτικής. Από μέρους του ΑΣΔΑ παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου και Δήμαρχος Ιλίου κ.  Νίκος Ζενέτος, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Θόδωρος Αρβανίτης και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μόσχος Διαμαντόπουλος.

Ο Γιάννης Δραγασάκης και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για τη δραστηριότητα και τις δυνατότητες του ΑΣΔΑ τόσο σχετικά με το σκέλος του χωρικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού της περιοχής όσο και σε σχέση με τους τομείς  κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Δραγασάκης έθεσε το ζήτημα των υστερήσεων και  της ανισομέρειας σε βάρος της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, γενικότερα, στα έργα που σχεδιάζονται και χρηματοδοτούνται. Στο πλαίσιο αυτό έγινε καταγραφή συγκεκριμένων υποδομών που είναι αναγκαίες για τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.  Σημαντικές ελλείψεις διαπιστώθηκαν ιδιαίτερα στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, των συγκοινωνιών και του πολιτισμού.  «Πόροι υπάρχουν», τόνισε ο  Γιάννης Δραγασάκης, αλλά «χρειάζεται μια κυβέρνηση με  σαφή  πολιτική βούληση και ένα ευρύ κοινωνικό κίνημα  για να γίνουν οι αναγκαίες ανακατανομές πόρων».

Για την ανασύνθεση της Αριστεράς | Άρθρο στις «Παρεμβάσεις» της εφημερίδας «Η εποχή» ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Φανή Πετραλιά. Η Φανή προσωποποίησε με έναν σπάνιο τρόπο τη σύζευξη της χειραφετημένης γυναίκας, της ενεργής διαννοούμενης, της μαχητικής δημοσιογράφου & της ακάματης συνδικαλίστριας. Παιδί μιας εποχής που παρά τις δυσκολίες της ευνοούσε το ταίριασμα του λογισμού με τ' όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο, η Φανή Πετραλιά ήταν πρότυπο & σημείο αναφοράς. Θα τη θυμόμαστε ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Η σκέψη μας στους αγαπημένους της ανθρώπους. ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 1
10557, Αθήνα

e-mail
ydragasakis@parliament.gr