«Η ΝΔ μας γυρίζει στην Ελλάδα του ’50 και του ’60, των πιστοποιητικών φρονημάτων και των αποκλεισμών»

Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη.

To βίντεο της συνέντευξης

 

Σημεία από τη συνέντευξη

* Μετά τις εκλογές βλέπουμε «γυμνή» την αλαζονεία της ΝΔ. Και ότι χρησιμοποιεί το αποτέλεσμα της 21ης Μάη ως «συγχωροχάρτι» για όσα έκανε τέσσερα χρόνια. Επόμενη επιδίωξή της η 25η Ιούνη να είναι «λευκή επιταγή». Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να ανατρέψει τους συσχετισμούς.

* Η ΝΔ είναι προφανές ότι μετά τις 21 Μάη επιδιώκει να μην συζητάμε τίποτα. Από την οικονομία και τα κοινωνικά προβλήματα, μέχρι το ότι σχεδόν κάθε μέρα πια έχουμε και από μια «δολοφονία με ερωτηματικά».

* Αυτό που on camera είπε η κυρία Μπακογιάννη είναι συγκλονιστικό. Τι είπε επί της ουσίας; «Εμείς θα είμαστε κυβέρνηση, άρα εμείς θα ελέγχουμε το κράτος, οπότε από εμάς θα πρέπει να “περάσετε”, αλλιώς θα ναι δύσκολα, για σας, τα πράγματα».

* Ο κ. Σκέρτσος με τις δηλώσεις του μας γυρίζει στην Ελλάδα του ’50 και του ’60, στην Ελλάδα των πιστοποιητικών φρονημάτων και των αποκλεισμών.

* Η ΝΔ είναι που αναιρεί την εθνική γραμμή της ισοπολιτείας και της ισονομίας. Και που αποκαθηλώνει το Σύνταγμα από εγγυητή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών, ανάγοντας σε κριτήριό τους την κομματική ψήφο υπέρ της ΝΔ.

 

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 1
10557, Αθήνα

e-mail
ydragasakis@parliament.gr