«Λαϊκή εντολή για νέα προοδευτική διακυβέρνηση»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και στους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

Το ηχητικό της συνέντευξης

 

Σημεία από τη συνέντευξη

  • Η αύξηση των τιμών στην ενέργεια και στην κατανάλωση φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή ενός μεγάλου προβλήματος. Και γι’ αυτό χρειάζονται μέτρα και άμεσα και μεσο-μακροπρόθεσμης απόδοσης. Η κυβέρνηση να δει τι κάνουν πιο αποτελεσματικά άλλες χώρες.
  • Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης σχεδίασαν την απολιγνιτοποίηση «στο πόδι», εγκαταλείποντας την ασφαλή στρατηγική που είχε σχεδιάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό το πληρώνουμε σήμερα.
  • Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε «πορτοκαλί συναγερμό» εν μέσω εξωτερικών και εσωτερικών πιέσεων. Η ΝΔ είναι μέρος του προβλήματος. Υπάρχει, όμως, χρόνος για να προλάβουμε αρνητικές εξελίξεις. Kαι η κοινωνία να δώσει εντολή για πολιτική αλλαγή και νέα προοδευτική κυβέρνηση.

 

Για την ανασύνθεση της Αριστεράς | Άρθρο στις «Παρεμβάσεις» της εφημερίδας «Η εποχή» ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε την Φανή Πετραλιά. Η Φανή προσωποποίησε με έναν σπάνιο τρόπο τη σύζευξη της χειραφετημένης γυναίκας, της ενεργής διαννοούμενης, της μαχητικής δημοσιογράφου & της ακάματης συνδικαλίστριας. Παιδί μιας εποχής που παρά τις δυσκολίες της ευνοούσε το ταίριασμα του λογισμού με τ' όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο, η Φανή Πετραλιά ήταν πρότυπο & σημείο αναφοράς. Θα τη θυμόμαστε ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Η σκέψη μας στους αγαπημένους της ανθρώπους. ... ΠερισσότεραΛιγότερα
Προβολή στο Facebook

Latest Twetter Feeds

YDragasakis @YDragasakis

Could not authenticate you.

Επικοινωνία

Μητροπόλεως 1
10557, Αθήνα

e-mail
ydragasakis@parliament.gr